"fra tjukkas til kjekkas"

 
 

påmelding

NYTT KURS

"Fra tjukkas til kjekkas"
 

Kurset for deg som har livsstilsplager eller er i faresonen for å få det på grunn av overvekt. Gjennom 6 uker får du veiledning og oppfølging av personlige trenere Cathrine Bang, Astrid Berg-Johansen og fysioterapeut Ivar Berg-Johansen. Sammen skal vi legge den perfekte planen slik at du skal få de resultatene du ønsker.

Kurset har fokus på å få et tilrettelagt treningsprogram som er målrettet mot å forbrenne mest mulig fett og samtidig bevare muskelmassen. Du vil også få veiledning og hjelp til å justere kostholdet slik at du når ditt mål. På kurset vil du være en del av en større gruppe som jobber sammen mot et felles mål. Dette gjør at man får mer motivasjon og inspirasjon til å komme seg godt igang med treningen.

Kurset “Fra Tjukkas til Kjekkas” har en vektgaranti. Det vil si at om du ikke går ned i vekt, så får du pengene dine igjen. I kurspakken får du timer med personlig trener, din personlige treningsapp, veiledning fra fysioterapeut ved behov, kostholdsveiledning og coaching gjennom hele prosessen. Målet vårt er at DU skal nå DINE mål tilrettelagt din hverdag.


-Oppstart: 12. April

- Varighet: 6 Uker

- Pris: 3749,- (Meld deg på før 1.April of få 500,- i rabatt)