Kurs “Fra Tjukkas til Kjekkas”

Kurset “Fra tjukkas til Kjekkas” passer for deg som er mann/gutt og har livsstilsplager eller er i faresonen for å få dette på grunn av overvekt. Her får du drahjelp av Personlig Trenere Cathrine og Astrid for å legge opp treningsprogram målrettet mot å forbrenne mest mulig fett og samtidig bevare muskelmassen. Du vil også få veiledning og hjelp til å justere kostholdet slik at du når ditt mål.

På kurset vil du være en del av en større gruppe som jobber sammen mot et felles mål. Dette gjør at man får mere motivasjon og inspirasjon til å komme seg godt igang med treningen.

På det siste kurst Health Fitness gjennomførte i vår hadde gutta et felles mål om å gå ned 100 kilo til sammen, til tross for at de ikke var fulltalling på grunn av coronarestriksjoner. Dette klarte de!

Kurset “Fra Tjukkas til Kjekkas” har en vektgaranti. Det vil si at om du ikke går ned i vekt, så får du alle pengene dine igjen.

Innhold i pakken:

– Treningsprogram

– Kostholdsveiledning

– Kroppscreeninger

– Coaching i 6 uker

– Innføring i Løpeteknikk

– Fellesskap

Informasjon:

Oppstart: 20. September

Varighet:6 Uker

Pris: 3549,-

Månedens Medlem

Bli bedre kjent med Månedens Medlem Magnus Sundbakken. Bak de tunge dunkene i gulvet finner vi han. Og vi er ikke bare imponert over hvor mye han klarer å løfte, men hvor inkluderende han er med alle rundt seg.

Les mer

Sommerens gruppetimer

Her ser du oversikt over sommerens gruppetimer. Hvis det viser seg at behovet for flere timer melder seg, så blir dette satt inn.

Les mer