Maks Fettforbrenning

Har du livsstilssykdommer eller i faresonen for å få dette på grunn av overvekt? Sliter du med å finne en balanse for en god treningsrutine og kosthold?

Personlig trener Astrid og Cathrine hjelper deg med å legge opp et effektiv treningsprogram for å skape fettforbrenning og samtidig bevare muskelmasse. Du vil også få kostholdsveiledning for å optimalisere prosessen. 

Dette kurset er tilrettelagt damer/jenter og du vil være en del av en større gruppe mot et felles mål. Dette skaper motivasjon, inspirasjon og drahjelp for å opprettholde gode treningsrutiner.
 
Er du lei av å prøve nye dietter og ideer uten fremgang? Da er det bare en ting å gjøre, meld deg på dette kurset.
Astrid og Cathrine har lagt opp kurset slik at det skal være forenelig med hverdagslivet. Det skal være en enkel og effektiv løsning for å sette trening og godt kosthold inn i hverdagen.
 
På dette kurset har vi vektgaranti, går du ikke ned i vekt så vil du få pengen tilbake.

Innhold i pakken:

– Treningsprogram

– Kostholdsveiledning

– 3 Kroppscreeninger

– Coaching i 6 uker

– Fellesskap

– Løpeteknikk

Informasjon:

Oppstart: 13. Septmeber

Varighet: 6 Uker

Pris: 3449,-

Månedens Medlem

Bli bedre kjent med Månedens Medlem Magnus Sundbakken. Bak de tunge dunkene i gulvet finner vi han. Og vi er ikke bare imponert over hvor mye han klarer å løfte, men hvor inkluderende han er med alle rundt seg.

Les mer

Sommerens gruppetimer

Her ser du oversikt over sommerens gruppetimer. Hvis det viser seg at behovet for flere timer melder seg, så blir dette satt inn.

Les mer