PERSONVERNSERKLÆRING FOR HEALTH FITNESS

Denne personvernserklæringen beskriver hvordan Health Fitness samler inn, bruker, beskytter og deler dine personopplysninger når du besøker vår nettside eller treningssenter, eller bruker våre tjenester og produkter.

Innsamling av personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger når du registrerer deg som medlem, besøker våre nettsider, treningssenter eller benytter deg av våre tjenester og produkter. De personopplysningene vi kan samle inn kan inkludere ditt navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, fødselsdato, helseinformasjon, betalingsinformasjon, og annen informasjon du velger å gi oss.

Bruk av personopplysninger

Vi bruker dine personopplysninger for å kunne tilby deg våre tjenester og produkter. Dette kan inkludere å kontakte deg, administrere ditt medlemskap, prosessere betalinger, og sende deg relevant informasjon og markedsføring.

Beskyttelse av personopplysninger

Vi tar personvern og sikkerhet på alvor, og har implementert nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi begrenser også tilgangen til dine personopplysninger til de ansatte og tjenesteleverandører som trenger tilgang for å kunne utføre sine oppgaver.

Deling av personopplysninger

Vi deler kun dine personopplysninger med tredjeparter når det er nødvendig for å kunne tilby deg våre tjenester og produkter, som for eksempel med betalingsleverandører og IT-leverandører. Vi kan også dele dine personopplysninger når det kreves av loven, eller når det er nødvendig for å beskytte dine eller andres rettigheter og sikkerhet.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, korrigering av, eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til behandlingen av dine personopplysninger når som helst. Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme dine forespørsler, med mindre det er begrensninger i loven.

Endringer i personvernserklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernserklæringen fra tid til annen, og vil informere deg om eventuelle endringer. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom denne personvernserklæringen regelmessig.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål eller bekymringer om vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på følgende e-postadresse: post@healthfitness.no

Sist oppdatert: [24.03.23]